Mi alapján érdemes rendszerüzemeltető partner céget választani?

Amikor valamilyen feladatra szeretnénk üzleti partnert találni, akkor szükséges lehet, hogy pontosan, tisztán lássuk, hogy milyen szakmai kritériumok alapján lenne szükséges az adott feladatra a szakembert kiválasztani. Mik a legjobb tippek, technikák és praktikák? Íme, a megoldások és válaszok egy helyen – egy az egyben.

Amiket általában érdemes figyelni

Mennyire gyorsan válaszolnak a levelekre? Gyorsan? Lassan? Vagy akár hetek alatt? A jó cégeknél mindig pörög a munka, a kiváló ügyviteli megoldásoknak köszönhetően.

Milyen az ügyfélszolgálat? Kedves, könnyen elérhető, rugalmas, és láthatóan képben vannak a szakmai kérdésekkel, dolgokkal?

Mennyire jók az olvasható vélemények a cégről? Jók, rosszabbak, kevésbé jók? Sokan nyilatkoznak úgy, hogy megéri velük együtt dolgozni – vagy sokan inkább úgy gondolják, hogy ez egész egyszerűen rossz ötlet?

Amiket rendszergazda cégeknél érdemes megnézni

Pontosan milyen technológiákat ismernek? Milyen tech stackkel rendelkezik a vállalatuk? Széles a paletta, vagy csupán néhányat ismernek a rengeteg fajta közül?

Milyen menedzsment módszertant használnak? Agilis vagy scrum? Melyik a jobb, és ezeket mennyire képesek a valóságban ténylegesen alkalmazni?

Milyen szolgáltatások érhetők el náluk? Van-e náluk például hálózatépítés és karbantartás, vagy elérhető-e a cégüknél a linux szerverek telepítése?

Az ajánlatkérés menete rendkívül egyszerű

Általában rendkívül könnyű feladat ajánlatot kérni – csak használni kell az ingyenes díjkalkulátort, vagy felvenni a kapcsolatot a cégük supportjával. Ez után minden információt meg fogunk kapni a vállalkozástól, amire szükségünk lehet.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.