A CoWare az Ön legújabb partnere!

Amikor technológiai vezetőként az a probléma merül fel, hogy szükség lenne egy megbízható partnerre, akkor bizony könnyedén előfordulhat, hogy gondban leszünk. A megfelelő üzleti partner, beszállító, vagy épp szaktanácsadó megtalálása nem feltétlenül könnyű feladat: abban az esetben, ha nem körültekintően járunk el, az sok pénzünkbe, és kieső profitunkba kerülhet.

A CNC gépek hatékony működése a gyári munka alapja

Enélkül nem lehet a cégünk termelése zavartalan: abban az esetben, ha a CNC gépek, szerszámok leállnak, vagy nem működnek megfelelően. Ezért is érdemes mindig arra gondolni elsősorban, hogy   egy jó szervizesünk, karbantartónk legyen, vagy egy olyan személy, aki tényleg otthon van a gépszerelés fortélyaiban. De sokszor jobban járunk azzal, ha egy külsős partnercéget bízunk meg a feladattal, aki kifejezetten erre specializálódott szakértelemmel rendelkezik.

Mi kell ahhoz, hogy egy gépész jó szervizmérnökké váljon?

A kérdés viszonylag összetett. Sokféle gép és szerkezet van: teljesen máshogy kell egy autót megjavítani, és egy CNC szerszámgépet. Az általános gépészeti (gépszerkezettani) ismereteken felül az is rendkívül fontos, hogy tisztán lássuk az adott géptípus működési mechanizmusát. Adott esetben ez vonatkozhat akár a szerszámgyártás technológiájára is.

Mi az, amit a jó partner garantál?

Azt, hogy a készülék nem fog hosszabb, huzamosabb időre leállni termelés közben. Akár egyetlen nap alatt megoldható a CNC cserejavítás, akár Fanuc vezérlésű robotok, gépek esetén is. Ez pedig egy külön technikai tudásszektort jelent.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.