Legyen Ön is a Hunet Kft partnere!

Nagyon sok cég számára jelent problémát, hogy nincs egy profi szakember, aki a rendszer üzemeltetői feladatokat ellátná. Valamennyire persze a céges alkalmazottak is értenek ehhez: azonban az tényleges problémát jelent, hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan hogyan, miképp kellene ezen feladatokat kellő hatékonysággal, és szakszerűen ellátni.

Mit tud nyújtani a fent említett vállalkozás?

Ismert szolgáltatásuk a folyamatos IT rendszerüzemeltetés és felügyelet. Ennek köszönhetően rengeteg ismert partnerük átalány adós konstrukcióban dolgozik együtt cégükkel: egy állandó havi díjért, összegért cserébe vállalják a folyamatos hibaelhárítást és karbantartást. Ez sok cég számára rendkívül kedvező, hiszen, a kieső összeg sokkal nagyobb lehet abban az esetben, ha nem működnek megfelelően egy ideig az IT infrastruktúra különböző elemei.

Mi az a monitoring?

A monitoring tehát az a folyamat – a definíció szerint – amely során folyamatos jelleggel történő megfigyelést jelenti, IT monitoring esetén lényegében egy informatikai rendszer a megfigyelés, felügyelet tárgya.

Mire kell odafigyelni, mikor rendszer üzemeltető partnercéget választunk?

Kiemelten fontos, hogy a partnerünk mindig, minden esetben naprakész legyen, és hogy a feladatok minden egyes spektrumát képes legyen ellátni. Abban az esetben, ha hálózatépítésre lenne szükség, akkor abban is tudjon segítséget nyújtani – hiszen, ez inkább hardveres feladatnak számít. De lehet szükség akár beszerzésekre, domain regisztrációra, vagy email levelető szerverek felállítására, karbantartására is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.