Három olyan kellék, ami nem hiányozhat egyetlen körmös szalonból sem

Nagyon sokszor látni, hogy a műkörmösök rosszul végzik dolgukat. Sok alkalommal lehetünk annak szemtanúja, hogy nincs jól felszerelve a szalonjuk, rosszak a termékek, vagy valamilyen más esztétikai hiba miatt nem lesz elég sikeres a vállalkozás.

Nagyon fontos, hogy körmösként is figyeljünk oda arra, hogy minden rendben legyen körülöttünk. Hiszen, ha nem így teszünk, annak könnyen az lehet az eredménye, hogy az emberek egy másik szalonba fognak ellátogatni a miénk helyett.

Három kellék – ami mindig legyen beszerezve

Körömcsiszoló gép. Ezzel a géppel a tökéletes formavilág teremthető meg, ha ez nincs kéznél, akkor mindenki alaktalan körömmel fog távozni tőlünk. Fontos, hogy könnyen kezelhető, változtatható forgásirányú készüléket szerezzünk be – a hazai piacon ilyen például a MonaBeautyShop kínálata.

Csillámporok. Az alap felvitel nem annyira szép – mondják sokan. Nincs benne semmi különleges. Ennek pedig az a következménye, hogy úgy érzik majd az emberek, hogy nem azt kapták, amire szükségük lenne. Érdemes csillámport is kihelyezni az asztalra, az igényesebb vásárlóink érdekében.

UV led lámpák. Meg kell száradnia a zselének – nem igaz? Ehhez pedig arra van szükség, hogy egy erre megfelelő lámpa is legyen nálunk. A száradás enélkül hosszadalmas lesz, és az elkenődés kockázata pedig könnyedén fennállhat.

Mi az, ami nagyon fontos ezen felül?

A hangulat, személyre szabottság és az empátia. Mindig legyünk empatikusak azokkal az emberekkel szemben, akik betérnek hozzánk, és próbáljuk meg az igényeiket kitalálni. Ha lehet, akkor valami kellemesebb zenét is játsszunk be.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.